AJANKOHTAISTA

 

Tiedotteet:

16.6.2015 LEHDISTÖTIEDOTE: Flybe Finland on nyt Nordic Regional Airlines eli NORRA

 

Viestinnän yhteystiedot:

Norran viestintä palvelee mediaa yhtiöön liittyvissä kysymyksissä.

Operointiin ja lennon tapahtumiin liittyvissä kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä Finnairin viestintään numerossa +358 9 818 4020 tai sähköpostitse comms@finnair.com.

Norran lehdistötiedotteet voi tilata sähköpostitse pyytämällä osoitteesta comms@flynorra.com. Ilmoita viestissä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kuvausluvat

Mikäli haluat kuvata liikkuvaa kuvaa Norran operoiman lennon aikana, tai kuvamateriaali tulee julkiseen käyttöön, tarvitaan kuvauslupa. Lupaa haetaan sähköpostitse osoitteesta comms@flynorra.com.

Mikäli haluat kuvata Norralle kuuluvissa kulkurajoitetuissa toimitiloissa (pääkonttori, huolto tms.), tarvitaan saattaja. Saattajasta voi sopia viestinnän kanssa sähköpostitse osoitteessa comms@flynorra.com.

Haastattelut ja kuvaaminen julkisen puolen lähtöselvitys- ja matkustajien vastaanottotiloissa on vapaata. Mediaa kuitenkin pyydetään ilmoittamaan tulostaan ennen lentoasemalle tuloa Finavian viestintään numerossa +358 20 708 2002.

Mikäli kuvaus suoritetaan lähtöselvityksen jälkeisellä airside-puolella, tarvitaan kulkulupa ja saattaja, joista on myös sovittava Finavian viestinnän kanssa numerossa +358 20 708 2002.

Asiakaspalautteet

Asiakaspalautetta Norran operoimilta lennoilta voit jättää Internet-lomakkeella Finnairin sivuillaKiitos, että kerrot meille kokemuksestasi. Se on meille arvokasta tietoa palvelumme kehittämisessä.