HEAD OF CABIN OPERATIONS

 

Haemme nyt matkustamohenkilökunnan osastonjohtajaa (Head of Cabin Operations)

Haluaisitko työskennellä dynaamisessa ja nuorekkaassa, suomalaisessa lentoyhtiössä, jossa pääsisit johtoryhmän jäsenenä aidosti vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan? Haastava ja monipuolinen työ mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa odottaa sinua. Tutustu meihin ja Norralla työskentelyyn alla olevan videon kautta.

Head of Cabin Operations -tehtävässä johdat ja kehität Cabin Operations -osastoa. Osasto vastaa kokonaisuudessaan matkustamopalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä Norran strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Osasto toimii kiinteässä yhteistyössä muiden osastojen kanssa.

Monipuolisessa tehtävässä päävastuualueesi ovat:

  • Johtaa ja kehittää Cabin Operations- osastoa; aktiivisella ja toimentarttuvalla asenteella johdat osaston noin 280 matkustamohenkilökunnan jäsentä yhdessä neljän lähiesimiehen, Cabin Supervisorin, kanssa. Toimit itse Cabin Supervisoreiden esimiehenä.
  • Turvallisuus ja koulutus; varmistat, että EASA-OPS -vaatimukset sekä kaikki turvallisuuteen ja koulutukseen liittyvät määräykset täyttyvät yhdessä turvallisuudesta vastaavan Cabin Supervisorin ja lentotoimintaosaston vastuuhenkilöiden kanssa.
  • Palvelulupaus; varmistat, että palvelutuote vastaa yhtiön strategista tarkoitusta ja asiakkaiden vaatimuksia yhdessä tehtävään nimetyn Cabin Supervisorin kanssa.
  • Manuaalit & ohjeistukset; varmistat yhdessä tiimin kanssa, että matkustamotyötä koskevat manuaalit ja ohjeistukset ovat ajan tasalla ja linjassa viranomaismääräysten sekä yhtiön ohjeistusten kanssa.
  • Yhteistyö ammattiliittojen kanssa; osastonjohtajana omistat matkustamohenkilökunnan työehtosopimuksen ja vastaat sen tulkinnasta sekä aktiivisesta kehittämisestä yhteistyössä liiton edustajien kanssa.
  • Toimiminen operatiivisen johtoryhmän jäsenenä; matkustamohenkilökunnan asioiden esittely ja työskentely yhtiön johtoryhmässä.
  • Osaston taloudellinen johtaminen; olet vastuussa osaston budjetista ja tavoitteista.
  • Rekrytointi; kannat päävastuun matkustamo-osaston rekrytoinneista resurssisuunnitelman mukaisesti.
  • Lentotyö; toimit myös matkustamomiehistön jäsenenä lennoilla

Oletko etsimämme aikaansaava ja inspiroiva osastonjohtaja?

Etsimme joukkoomme taitavaa ja pidettyä ihmisten johtajaa, jolta löytyy vahvaa kokemusta esimiestyöstä ja johtamisesta. Osaston johtajana sinulla on myös vankka ymmärrys liiketoiminnasta sekä erinomaisen asiakaspalvelun arvosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet myös itse toiminut matkustamomiehistön jäsenenä.

Erinomaiset ihmissuhde- ja viestintätaidot ovat tässä tehtävässä tärkeässä roolissa ja pystytkin sujuvasti toimimaan niin tiimin jäsenenä kuin tukea antavana esimiehenä. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Työskentelytapasi on analyyttinen ja tarkka sekä kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja sinulla on taito vaikuttaa asioihin myös oman osastosi ulkopuolella.

Suomen- ja englanninkielentaitosi ovat erinomaiset niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ymmärrät ilmailualaa määrittävät säännökset. Käytät taitavasti MS Office 365 -pakettia. Toivomme myös, että sinulta löytyisi kokemusta työehtosopimusten parissa työskentelystä. Myös muu työkokemus lentoyhtiössä matkustamohenkilökunnan työn lisäksi katsotaan eduksesi.

Syttyikö kipinä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@flynorra.com 14.5.2017 mennessä. Kirjoita aihekenttään ”Head of Cabin Operations”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Maunu Visuri (maunu.visuri@flynorra.com tai 040 578 8122).

 

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi