HR SPECIALIST

 

Haemme nyt HR Specialistia määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen osaksi Norran HR-tiimiä.

Tiimiin kuuluu HR-johtaja, HR Manager, kaksi HR Specialistia sekä viestintäpäällikkö. Työ tarjoaa haasteita kunnianhimoiselle ammattilaiselle poikkeuksellisen dynaamisella alalla, rennon nuorekkaassa työyhteisössä. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 31.8.2018 asti.

Pääasialliset työtehtäväsi muodostuvat oman henkilöstöryhmäsi koko työsuhteen elinkaareen liittyvistä tehtävistä aina rekrytointiprosessin hallinnoimisesta ja uusien työntekijöiden perehdytyksestä työsuhteen dokumentaation hallintaan alusta loppuun saakka. Olet tottunut työskentelemään sidosryhmien kanssa ja koordinoit yhteistyötä eri osapuolten kanssa organisoidusti, joustavasti ja kauaskatseisesti.
Tehtäviisi kuuluu myös vahvasti esimiesten sekä johdon tukeminen prosessien kehittämisen sekä raportoinnin ja tilastoinnin muodossa. Osallistut tiiviisti työterveyden johtamiseen erityisesti oman henkilöstöryhmäsi keskuudessa yhdessä esimiesten kanssa. Työskentelet yhdessä oman tiimisi kanssa samalla kun oma-aloitteisesti huolehdit, että omat vastuualueesi pysyvät hyppysissäsi myös muuttuvissa olosuhteissa.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

 • Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista, monipuolisista henkilöstöhallintoon liittyvistä tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta, kokemus ilmailualalta katsotaan eduksi
 • Sinulla on tehtävään soveltuva ylemmän asteen korkeakoulututkinto
 • Sinulla on kokemusta TES:ien parissa työskentelystä
 • Taidat MS Office 365-paketin käytön, erityisesti Word, Excel ja PPT
 • Olet organisoitunut, kauaskatseinen ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia
 • Osaat soveltaa osaamistasi nopeasti muuttuvissa olosuhteissa
 • Suomen ja englannin taitosi on sujuva, niin suullisesti kuin kirjallisesti

Arvostamme erityisesti Mepco -osaamista. Myös Workdayn tuntemus katsotaan eduksi. Oleellista on kuitenkin, että olet tottunut työskentelemään monipuolisesti erilaisten järjestelmien kanssa.

Tarjoamme:

 • Haastavan, monipuolisen ja ammatillisesti kehittävän työn nuorekkaassa, rennon hauskassa ja poikkeuksellisen kiehtovassa ympäristössä
 • Osaavan tiimin tuen
 • Näköalapaikan ilmailualalle
 • Mukavia työkavereita ja reilun esimiehen
 • Keskeisen sijainnin Helsinki-Vantaan lentokentällä
 • Työsuhde-etuja, kuten ID-matkalippuja

Työ on alkuun noin vuoden määräaikainen sijaisuus. Nn myös mahdollista, että työsuhdetta sen jälkeen jatketaan. Lue lisää meistä näiltä kotisivuiltamme ja tutustu Norran porukkaan oheisen Norra-videon kautta!

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.7.2017 mennessä osoitteeseen rekry@flynorra.com. Kirjoita sähköpostiviestin otsikkokenttään ”HR Specialist”.

Mitä pikemmin voit aloittaa työtehtävässä, sen parempi – aloitamme haastattelut jo mahdollisesti hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittava suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa 24. – 31.7 klo. 15.00 -16.00 Henkilöstöjohtaja Marcos Elvilä p. 050 437 2038.

 

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi