NORRA TYÖNANTAJANA

Nordic Regional Airlines, eli Norra, on suomalainen lentoyhtiö. Yhtiön ydintehtävänä on tuottaa turvallista, korkealuokkaista ja laadukasta alueellista lentotoimintaa muille lentoyhtiöille ketterästi, ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Norra on Finnairin preferoima kumppani ja operoi merkittävää osaa Finnairin kotimaan ja Euroopan liikenteestä. Yhtiö operoi vuosittain yli 50 000 lentoa.

Norra tarjoaa sinulle näköalapaikan ilmailualan ainutlaatuiseen ja monipuoliseen työympäristöön. Meillä on töissä jo 650 osaajaa, lentävästä henkilökunnasta taloushallintoon, insinööreistä työvuorosuunnittelijoihin.

Meillä tehdään työtä hyvien työkavereiden keskuudessa, nuorekkaassa yhtiössä.  Vauhdikas työympäristö tarjoaa jatkuvasti haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, ja tiivis yhteistyö eri osastojen välillä luo erinomaiset puitteet saavuttaa moniosaamista ilmailun parissa.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Tutustu meihin alla olevan videon kautta.

AVOIMET TYÖPAIKAT

URATARINAT